Knights of the Temple: Infernal Crusade

TDK Mediactive har akkurat lansert en demo av svenske Starbreeze sitt nyeste tredjepersons actionspill, Knights of the Temple.

Knights of the Temple er et tredjepersons actioneventyrspill som foregår på 1200-tallet. Her får du spille tempelridderen Paul som må redde verden fra en biskop som har blitt besatt av onde krefter. Nå prøver denne biskopen å åpne en port til helvete slik at han kan få kontroll over ondskapens horder, og det kan vi selvfølgelig ikke ha noe av. Det skal jo ikke skje før litt inn i fremtiden, på Mars.

Uansett, den slemme biskopen har akkurat kidnappet vakre Adelle, da hun er i besittelse av magiske krefter som biskopen trenger for å få utført de ugudelige handlingene sine. Nå må Paul legge ut på en reise for å redde Adelle og hindre biskopens onde planer i å fullbyrdes.

Gameplayet i Knights of the Temple er rimelig enkelt, og består for det meste av å hakke seg gjennom horder av fiender som befolker de 25 kartene spillet foregår over. I tillegg kommer du over enkelte hjernetrimoppgaver, som å låse opp dører og lignende. Men hvorfor fortelle deg om gameplayet når du kan prøve det selv? TDK Mediaktive har nemlig lansert en 170 MB-stor demo, som du kan laste ned fra lenkene under. Mens du laster den ned kan du ta en titt på omtalen av Xbox-versjonen.

Siste fra forsiden