Kolosser i kamp

Black & White ser ut til å få en krigersk utfordrer i Demigod, fra skaperne av Supreme Commander.

Demigod blander action, strategi og rollespill, og er inspirert av den populære Warcraft III-modifikasjonen Defence of the Ancients (DotA).

Her får spilleren kontroll over en stor helt, med sine egne unike egenskaper. Ved hjelp av denne helten må spilleren utslette motstanderens lag og base.

Noen helter er sterke nok til å ta knekken på hele hærer alene, mens andre kan bygge nye enheter og lede disse i kamp mot fienden. Etter hvert som heltene får erfaring vil de få tilgang på nye og kraftigere egenskaper.

I følge nettstedet 1UP, som har fått det første glimtet av Demigod gjennom deres samarbeid med det offisielle Games for Windows-bladet i USA, er spillet fokusert på flerspiller og samarbeid. Enspillermodusen vil primært fungere som en stor opplæringsdel.

Spillet er under utvikling hos Gas Powered Games, som har stått for Dungeon Siege-spillene og Supreme Commander, og som snart vil lansere actionrollespillet Space Siege.

Det fortelles ikke når vi kan forvente å se Demigod i salg. Det er også uklart om det kommer til andre plattformer enn PC.

Siste fra forsiden