Fortnite - Batman

Kommer Batman til Fortnite?

Oppdatert: «Fortnite X Batman» er offisielt bekreftet og ute nå.

Oppdatering 22. september: Epic har offisielt dratt sløret av «Fortnite X Batman»-samarbeidet, i anledning tegneserieheltens 80-årsdag. Frem til 6. oktober kan spillere leke seg med diverse Batman-verktøy, som «Batarang» og «Grapnel Gun», og kle seg ut i Batman- og Catwoman-antrekk.

Batman har tatt med seg noen av lekene sine til Fortnite.
Epic Games

Som filgraverne antydet er også Tilted Town forvandlet til Gotham City. Her kan spillere benytte seg av ubegrensede Glider Redeploy-muligheter, slik at man kan sveve fra hustak til hustak akkurat som Batman selv.

Les mer om Fortnite X Batman på Epics nettsider.

Opprinnelig sak følger.

Med horder av svært nysgjerrige fans er det sjelden at Epic Games klarer å holde lenge på Fortnite-hemmeligheter. Nå tyder mye på at enda en er avslørt, og dersom lekkasjene har rett får Fortnite snart et Batman-samarbeid.

Som blant annet Twitter-bruker «FNBRHQ» melder, inneholder Fortnite-filene referanser til flere av Bruce Waynes kjente verktøy. Her er både en Bat Glider, en Batman Grapnel Gun og en Explosive Batarang.

Det ser ikke ut til at Batman får en egen midlertidig modus, men det kommer trolig flere utfordringer knyttet til de ulike gjenstandene. Videre skal Tilted Town tilsynelatende erstattes av en Gotham City-variant. Batmans hjemby vil bestå av en rekke bygninger, der Batman-signalet vil lyse opp nattehimmelen.

Når spillere kan vente å se noe av dette i spillet er foreløpig uvisst. Epic Games har enda ikke kommet med noen offisiell uttalelse om Batman-ryktene, men dersom de stemmer blir det trolig ikke lenge å vente.

I mellomtiden har en mindre Fortnite-oppdatering introdusert diverse endringer til spillopplevelsen. For eksempel skal den siste sirkelen ikke lenger ende opp ved Moisty Palms, Greasy Grove, Tilted Town, Retail Row eller Pressure Plant, forteller Epic. Du kan lese mer på utviklerens nettsider.

Les også: Slik blir spill på tvers av plattformer i Call of Duty: Modern Warfare »

Siste fra forsiden