Konami bekjemper terrorismen

Eller rettere sagt: Konami vil ha deg til å bekjempe terrorismen, i et taktisk førstepersons skytespill de kaller The Regiment.

I The Regiment (som forøvrig ikke nødvendigvis blir spillets endelige tittel) leder du et firemannslag med britiske S.A.S.-agenter i kamp mot internasjonal terrorisme. Oppdraget ditt er å redde uskyldige liv i gisselsituasjoner, og spillet lover et actionfokusert men realistisk gameplay. The Regiment er utviklet i samarbeid med den tidligere S.A.S.-instruktøren Rhett Butler.

Spillet er basert på briefinger og scenarier fremskaffet av veteraner fra det britiske etterretningsorganet, og enspillerkampanjen kommer med både autentiske og fiksjonelle oppdrag. Av disse autentiske oppdragene nevnes gisseldramaet i den iranske ambassaden i 1980, hvor en styrke på 30 S.A.S.-soldater stormet ambassaden direkte på TV og drepte fem av de seks gisseltakerne som hadde forskanset seg der.

The Regiment kommer til PS2 og PC, og er bygd på Unreal-grafikkmotoren. Begge versjonene av spillet får flerspillermodus, og PS2-versjonen vil støtte USB headsett slik at spillerne kan kommunisere ved hjelp av tale. Før dere går online i kamp mot andre kan laget ditt trene sammen i det berømte "Killing House", som er et av S.A.S. sine treningslokaler. Her kan dere lære realistiske taktikker og øve dere på å jobbe i lag. The Regiment vil komme i salg til neste år.

Siste fra forsiden