Konami kunngjør Pocket Racers

Pocket Racers er et nytt bilspill for PSP, og her spiller vi en bortskjemt tenåring som har blitt forvandlet til en lekebil.

Demoner kan være vanskelig å ha med å gjøre, spesielt når de forvandler deg til en liten lekebil og tvinger deg til å kjøre gjennom en serie stadig vanskeligere baner med livet som innsats. Heldigvis er det slik at dette (forhåpentligvis!) kun finner sted i spill, og mer spesifikt, Pocket Racers fra Konami.

Bilene i Pocket Racers representerer sjelen til spilleren, og kan skreddersys ved hjelp av "soul shards" (som befinner seg rundt om på spillarealet). Disse tillater deg å påføre motstanderne skade, og kan også brukes til å ødelegge ting som ligger i veien i de interaktive og ødeleggbare spillmiljøene.

Dessuten kan du plukke med deg våpen som missiler eller islegge banen bak bilen, om du ikke synes det er nok å vinne på ærlig vis. Banene i spillet består av alt fra et rotete soverom til en fabrikk full av samlebånd, og alle kommer med en haug snarveier og annet lureri. Spillet har også flere typer biler, som sportsbiler, lastebiler, terrengbiler og så videre.

Konami forteller at Pocket Racers er et ekstremt konkurransepreget spill, og at selv om det kommer med en omfattende enspillermodus er det flerspillermodusen de fokuserer mest på. Her kan opp til fire spillere kjøre mot hverandre via trådløst nett, og fokuset er på en lekebilversjon av barneleken tikken. Ellers er det mulig å spille fotball.

Pocket Racers skal lanseres til PSP denne våren.

Siste fra forsiden