Konkurranse for norske moddere

Er du av den kreative sorten? Det norske nettstedet Spillmodding holder nå en landsdekkende konkurranse for kartdesignere.

Hvis du vet hvordan du skal lage gode kart, bør du stikke innom Spillmodding.no, hvor det akkurat nå holdes en konkurranse for kreative kartdesignere. Oppdraget går ut på å bruke Valve sin Source-spillmotor til å lage et kart til Counter-Strike: Source eller Half-Life 2 Deathmatch. Du kan bruke dine egne modeller og lydfiler, men du er begrenset til å bruke Spillmodding.no sine teksturer (de har lagt ut en egen WAD-fil med 90 teksturer i gresk villa-stil).

Konkurransen er allerede i gang (den startet 1. januar), og varer til 15. februar. Bidrag sender du inn via Spillmodding.no sitt forum. Konkurransen er for alle som bor i Norge, men det er kun lov å sende inn ett bidrag per person. Om en gruppe sender inn et bidrag vil ikke medlemmene i denne gruppen kunne sende inn andre bidrag.

Premiene er sponset av Funcom, og omfatter Den Lengste Reisen og Anarchy Online. I tillegg vil de tre beste bidragene bli spilt på Spillmodding.no sin server. For mer informasjon om hvordan du deltar, kan du besøke Spillmodding.no, ved å følge lenken under.

Siste fra forsiden