Kooperativ flerspiller i Killzone: Liberation?

Ryktene vil ha det til at den kommende PSP-tittelen Killzone: Liberation får mulighet for kooperativ flerspiller.

Killzone: Libertation fortsetter der originalen på PlayStation 2 sluttet. Du får rollen som Templar, og må fortsette kampen mot de tyranniske Helghast (som fremdeles har kontroll over store deler av planeten Vekta). En av toppsjefene hos Helghast har tatt flere gisler fra ISA-hæren, og din oppgave er å redde dem.

Killzone: Liberation er ikke et førstepersons skytespill, slik som PS2-spillet (og det kommende PS3-spillet). I stedet er det et tredjepersons actioneventyr hvor du ser handlingen fra et oversiktlig fugleperspektiv. Dette gir spillet et større taktisk preg enn det relativt hjerneløse Killzone på PS2.

Nå har det dukket opp rykter om at Killzone: Liberation kommer med kooperativ flerspiller og mulighet for flerspiller over nettet. Disse stammer fra tilsynelatende lekket markedsføringsmateriell fra Sony som Eurogamer fikk i hende, og til tross for at Eurogamer nå har fjernet artikkelen sin (etter press fra Sony), har det hele funnet veien til nettstedet Gamespot.

Her fortelles det om "challenge modes", kooperativt spill og flerspillermuligheter både gjennom "ad hoc" og "infrastructure"-modus, og at spillet etter alt å dømme vil komme med "gameshare"-funksjon, slik at flere vil kunne spille selv om ikke alle har kjøpt Killzone: Liberation. Dessuten sies det at Sony planlegger å følge opp lanseringen med nedlastbare oppdrag.

Killzone: Liberation er ventet i salg i november. Forhåpentligvis får vi mer håndfast informasjon om spillets funksjoner innen den tid.

Siste fra forsiden