Kooperativt spill i Assassin's Creed

I følge det nyeste nummeret av Official PlayStation Magazine kommer Assassin's Creed med kooperativ flerspiller og nedlastbart ekstramateriale.

Britiske Computer & Video Games har tatt en titt på det nyeste nummeret av Official PlayStation Magazine, som har røpet et par ting om det svært interessante Assassin's Creed. Den mest spennende saken er at spillet kommer med en rekke oppdrag for kooperativt spill, hvor to spillere kan samarbeide om å oppnå de skyggefulle målene i spillet.

Den andre detaljen er at spillet vil få ekstra, nedlastbart innhold etter hvert, og Computer & Video Games tror dette er første gangen noen har bekreftet at et PS3-spill får en slik funksjon. Det fortelles ikke hva slags innhold vi kan forvente, eller om det er snakk om betal-innhold eller gratis ekstramateriale.

Assasin's Creed er under utvikling hos folkene bak stortitler som Prince of Persia og Splinter Cell, og spillet har allerede fått mye oppmerksomhet på grunn av sitt innovative kontrollsystem. Designfilosofien til utviklerne går ut på å bringe så mye realisme som mulig inn i spillverdenen, slik at det er lettere å spille for folk som ikke er kjent med de vanlige "reglene" som gjelder for spill.

Spillet foregår i 1191, midt i det tredje korstoget, hvor kristne europeiske riddere dro ned til Arabia for å krige mot de muslimske rikene som hadde kontroll over dagens Israel. Som medlem av et hemmelig brorskap, er målet ditt å stoppe krigføringen ved hjelp av alle tilgjengelige midler. Brorskapet tar ikke parti, og ser på begge partene som fiender.

For øyeblikket har Ubisoft bare kunngjort at spillet kommer til PlayStation 3, men ryktene vil ha det til at vi også får leke snikmorder på PC og Xbox 360 etter hvert.

Siste fra forsiden