Fortnite - season 5

Kratos kommer til Fortnite

Krigsguden henger seg visstnok på i løpet av spillets nyeste sesong.

Hypex/Twitter

Epic Games sparket denne uken i gang en ny sesong med Fortnite. Overgangen til Chapter 2 - Season 5 ble nok et høydepunkt for battle royale-spillet, med svimlende 15,3 millioner spillere som deltok på festen Epic hadde snekret sammen i spillet.

Som alltid med nye sesonger slipper nytt innhold og nye kosmetiske gjenstander inn. Mye er allerede tilgjengelig – som Mandalorian og The Child fra TV-serien på Disney+ – men en figur som tilsynelatende enda er på vei har vekket ekstra mye oppmerksomhet.

I forbindelse med sesongåpningen la PlayStation ut en Twitter-video med hint om den kommende figuren. Det snakkes om en hissigpropp som har bekjempet flere guder i rent raseri, og hvis han kommer fra PlayStation så peker alt i retning av Kratos.

Hverken Sony eller Epic har bekreftet at det er krigsguden fra God of War-spillene som er på vei. Twitter-bruker «Hypex» har imidlertid gravd seg frem til et promobilde som viser nettopp Kratos slik han tilsynelatende kommer til å se ut i Fortnite. Akkurat når han kommer og hvorvidt han blir eksklusiv for PlayStation-plattformen er foreløpig ikke klart.

Hva den femte sesongen angår er det dusørjegere som er temaet denne gangen. Agent Jones har samlet noen av de fremste jegerne fra ulike virkeligheter, inkludert en slags sherifftype laget av pannekaker.

Spillere får kjempe seg gjennom nye og overhalte deler av kartet, hjelpe øyas innbyggere med å løse oppdrag eller utfordre dem til dueller. Videre venter et lass med nye våpen å få tak i, samt det tradisjonelle battle-passet med kosmetiske gjenstander å låse opp.

Epic lanserer Fortnite-abonnement
Inkluderer battle pass, samt månedlige doser med V-bucks og kosmetikk »

Siste fra forsiden