Fortnite Crew

Epic lanserer Fortnite-abonnement

Inkluderer battle pass, samt månedlige doser med V-bucks og kosmetiske gjenstander.

Epic Games

Epic Games dro denne uken sløret av en abonnementstjeneste for Fortnite. Opplegget har fått navnet Fortnite Crew, og slippdatoen er satt til 2. desember.

Fortnite Crew lanseres 2. desember. (Video: Epic Games)

Som utvikleren forteller på sine nettsider koster abonnementet 12 dollar i måneden, eller litt over 105 kroner med dagens kurs. De som åpner lommeboken får automatisk tilgang på spillets gjeldende battle pass, med ulike belønninger å låse opp.

Har du allerede kjøpt passet får du 950 V-bucks tilbake i kassa som kompensasjon. De som fortsetter å abonnere vil også hele tiden få tilgang på det nyeste battle-passet etter hvert som Epic ruller dem ut.

Videre får Fortnite Crew-abonnenter en ladning med 1000 V-bucks i måneden. I tillegg lover Epic månedlige pakker med kosmetiske gjenstander som kun er tilgjengelig for abonnenter. Pakken for desember inkluderer blant annet et nytt Galaxia-kostyme med matchende hammer og ryggsekk.

I andre Fortnite-nyheter ryktes det at den neste sesongen – som slippes 2. desember – introduserer Mandalorian-inspirert kosmetikk. Basert på lekket reklamemateriell (via Twitter-bruker ShiinaBR) ser det ut til at både dusørjegerhelten fra Star Wars-showet og det nusselige Barnet blir med på battle royale-leken.

LES OGSÅ: Borte i Epic-butikken får man Elite Dangerous gratis denne uken »

Siste fra forsiden