Elite Dangerous - Epic Games Store

Elite Dangerous er gratis i Epic Games Store

Nettbutikken gir bort to spill denne uka.

Frontier Developments

Det nærmer seg helg, og som alltid betyr det at Epic Games Store har oppdatert sine gratistilbud. Denne gangen byr nettbutikken på ambisiøse romeventyr i Elite Dangerous, samt todimensjonale actionpuslespill i The World Next Door.

Elite Dangerous.
Frontier Developments

Dersom ett eller begge frister er det bare å dra innom Epic-butikkens side for gratisspill. Her velger du hvert spill og finner knappen merket «Get». Ved å logge inn med Epic-konto blir spillet lagt til i biblioteket ditt, der det blir liggende selv etter tilbudet avsluttes 26. november.

Storstilt romfart

Elite Dangerous kom opprinnelig til PC i 2014, og lokket med omfattende eventyr i et enorm galakse. Siden den gang har utvikler Frontier Developments bygget mer og mer på opplevelsen, til fansens store begeistring.

The World Next Door.
VIZ Media

Versjonen du får fra Epic inneholder utvidelsen kalt Horizons, som først ble lansert i 2015 før den ble pakket inn sammen med hovedspillet nå i høst. Horizons introduserer blant annet befaring på planeter, bygging av nye skip og utvidet samarbeidsspill.

Ukas andre Epic-gavepakke er The World Next Door, et actionpuslespill fra 2019. Spillet – utviklet av Rose City Games – tar spillere med til en magisk verden der man må bekjempe utallige fiender med en kombinasjon av action og gåteløsing.

Et annet romfartsspill får snart mer innhold.
Nytt kart og nye skip kommer til Star Wars Squadrons »

Siste fra forsiden