Elite Dangerous: Odyssey

Elite Dangerous-video viser glimt av spillets neste store utvidelse

Odyssey lar spillere forlate skipene sine og utforske planeter til fots.

Frontier Developments jobber i vei med nok en stor oppdatering til Elite Dangerous, som etter planen skal slippes i begynnelsen av 2021. Odyssey – som utvidelsen heter – lar utforske nye planeter til fots, og i en ny videodagbok forklarer utvikleren litt om hva spillere kan vente seg.

Planetene man får utforske i Odyssey blir langt mer detaljerte enn tidligere.
Frontier Developments

I videoen – se den i videovinduet over – forteller teamet hvordan det legger til rette for at spillere skal få se planetene på enda nærmere hold enn tidligere. Vi får blant annet se glimt av nye stein- og isplaneter, som ifølge Frontier blir langt mer detaljert enn tidligere.

– Spillere kan forlate tryggheten i romskipene sine og vandre ut for å oppdage hemmeligheter og farer som disse nye verdenene har å by på, og oppleve spenningen ved å sette sine fotavtrykk på tidligere uoppdaget terreng.

For å gi hver planet litt mer liv har teamet også slengt inn ny vegetasjon, som planter og busker. Disse skal riktignok ikke bare se pene ut, og spillere kan bruke et nytt verktøy for å ta prøver at de nye artene de støter på. Disse prøvene kan igjen veksles inn i diverse belønninger.

Elite Dangerous: Odyssey kommer som nevnt tidlig neste år, men en nøyaktig dato er ikke fastsatt. Mer informasjon om utvidelsen kommer i «nær fremtid», med flere detaljer om hvordan alt skal fungere.

No Man's Sky introduserer Aliens-aktig grøss.
Utforsk forlatte romskip i spillets nyeste gratisutvidelse »

Siste fra forsiden