Elite Dangerous - April Update

Nå blir Elite Dangerous litt lettere for nybegynnere

Frontier har sluppet ferske detaljer om romspillets apriloppdatering.

Frontier Developments

23. april slipper Frontier Developments en ny oppdatering til Elite Dangerous. Denne bringer blant annet generelle forbedringer til spillet, og tar samtidig sikte på å gjøre opplevelsen mer tilgjengelig for nybegynnere.

Den neste Elite Dangerous-oppdateringen justerer på spillets bratte lærekurve.
Frontier Developments

Via spillets offisielle forum slapp utvikleren denne uken nye detaljer om hva spillere kan forvente, som for eksempel den nye «Beginner's Zone».

Denne delen av spillet her kun åpen for piloter frem til de oppnår sitt første diplom innen kamp, handel eller utforsking. Her kan nye rekrutter prøve seg på noen enkle oppdrag uten frykt for å bli banket opp av mer erfarne spillere. I tillegg er prisen for å få et nytt skip, dersom det første skulle bli ødelagt, kraftig redusert for ferske spillere.

Navigeringshjelp

Ved siden av nybegynnerområdet byr apriloppdateringen på et par skipsmoduler, som gjør det lettere å ta seg frem i rommet. Med en såkalt «Advanced Docking Computer» vil skipet ditt automatisk legge til og forlate romstasjoner, slik at du slipper å krangle med mikrojusteringer og andre piloter.

«Supercruise Assist»-modulen lar deg plotte inn et bestemmelsessted og lene deg tilbake i stolen mens skipet selv styrer hastighet og retning for å komme deg dit du skal.

Både Docking- og Supercruise-modulene installeres som standard i nye skip, og Frontier påpeker at de ikke tar opp ekstra plass på mindre skip, slik at du fortsatt kan benytte deg av andre moduler.

Ellers byr apriloppdateringen på en rekke forbedringer til opplevelsen, inkludert justering av navigeringspanelet i cockpiten, en mer strømlinjeformet prosess for de som driver handel og en ny bok som loggfører en haug med informasjon fra spilløktene dine.

Alt dette og enda mer vil Frontier vise frem under en direktesending 18. april, hvor interesserte spillere kan få et mer grundig innblikk i hva som kommer.

No Man's Sky er et annet romspill som snart byr på store nyvinninger.
Sommerens Beyond-oppdatering introduserer blant annet virtuell virkelighet »

Siste fra forsiden