Star Wars Squadrons

Star Wars Squadrons får visst nytt innhold likevel

Nytt kart og flere skip kommer til flerspillerdelen.

EA

Både før og etter lanseringen av Star Wars Squadrons i oktober gjorde EA det klinkende klart at spillet aldri skulle få noe ekstrainnhold. Tanken var at spillet skulle leveres med alt i en pakke i stedet for stykkevis og delt, men fansen ville det tilsynelatende annerledes.

Star Wars Squadrons får to nye skip i desember.
EA

Twitter forklarer Ian Frazier, kreativ sjef for Star Wars Squadrons, at utvikleren har ombestemt seg som følge av stor etterspørsel. I løpet av de kommende ukene kan spillere dermed forvente flere nyheter for flerspillerdelen.

Alt blir gratis

Via sine nettsider forteller EA at to ladninger med innhold nå er på vei. Den første slippes allerede 25. november, med både et nytt flerspillerkart, flere komponenter for spillere å oppgradere skipene sine med og et lass med justeringer og balanseendringer for opplevelsen.

En gang i desember er det klart for runde to. Ved siden av flere forbedringer og mer opprydding av feil byr denne oppdateringen på to nye skip. På New Republic-siden får spillere hoppe inn i en B-wing, mens Galactic Empire-piloter kan rase rundt i en Tie defender.

Den samme oppdateringen introduserer også «Custom Matches» til flerspillerdelen. Dette har vært en mye etterspurt funksjon, forteller EA, som lar spillere sette egne regler for flerspillerkampene.

Begge oppdateringene blir gratis for alle som eier spillet på PC, PlayStation 4 eller Xbox One.

Nettopp mer innhold var noe vår anmelder savnet i Star Wars Squadrons.
Les vår anmeldelse av spillet »

Siste fra forsiden