Star Wars Squadrons

Star Wars Squadrons er det neste stjernekrigspillet fra EA

Offisiell avduking kommer 15. juni.

EA

Mandag 15. juni klokken 17:00 skal EA avduke Star Wars Squadrons, et nytt spill basert på den velkjente stjernekrigsagaen.

Spillets eksistens ble offisielt bekreftet denne uken, etter det som tilsynelatende var en lekkasje på Xbox' nettsider. Enda vet vi ingen ting sikkert om hva det dreier seg om, men etter alt å dømme kan spillere forvente flyving og romskipkamper.

«Pilots Wanted» skriver EA på spillets nettside. Her ser vi også bilde av to piloter – en opprører og en fra det galaktiske imperiet – samt en rekke kjente skip, som X-Wing og TIE Fighter.

Ifølge Venturebeat er dette det samme spillet fra utvikler EA Motive som vi har hørt rykter om tidligere. Kilder som visstnok har kjennskap til situasjonen forteller til nettstedet at hovedfokuset i Star Wars Squadrons vil ligge på flerspillerkamper, men spillet skal også by på en enspillerkampanje.

Hvor mye av dette som stemmer får vi altså se mandag kveld. Trolig vil EA også ha flere detaljer å komme med natt til fredag, på sin store EA Play-presentasjon.

Det skal komme flere oppfølgere til Jedi: Fallen Order.
EA ser for seg at fjorårets Star Wars-spill er starten på en helt ny spillserie »

Siste fra forsiden