Star Wars Jedi: Fallen Order

Det skal komme flere oppfølgere til Jedi: Fallen Order

EA ser for seg at fjorårets Star Wars-spill er starten på en helt ny spillserie.

EA

Fjorårets Star Wars Jedi: Fallen Order gjorde det bedre enn forventet og kommer etter sigende til å få en rekke oppfølgere i årene framover. Det kunne EA-sjef Andrew Wilson bekrefte i selskapets nyeste kvartalsrapport.

Det nyeste Star Wars-spillet ble spådd til å selge mellom 6 og 8 millioner kopier, men sist vi hørte fra selskapet var det med lovord om at spillet var på vei til å selge godt over 10 millioner utgaver. Dette har tydelig gitt avkastning innad i EA, som nå omtaler spillet som den «første tittelen i en helt ny serie».

Det ser lyst ut for Cal og kompani.
EA

Hvem, hva, hvor?

Hvor mange potensielle oppfølgere det er snakk om, når de kommer og hvem som utvikler dem er fortsatt ikke kjent, men det er trolig at Respawn Entertainment, utviklerne av Fallen Order, vil ha en og annen finger med i spillet.

Star Wars Jedi: Fallen Order forteller om ungfolen Cal Kestis, en av de utvalgte jediene som overlevde utryddelsen av jedi-ordenen som ble gjennomført på slutten av Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith.

Vår anmelder var noe skeptisk til det faktum at spillet hentet mye inspirasjon fra andre steder, men likte likevel mye av det han så:

– For selv om det er gøy å utforske huler og finne nye snarveier, har jeg alt for mange ganger klatret på utpekte overflater, hoppet i lianer eller sklidd ned glatte bakker til å tenke at dette er spesielt morsomt. Det viktige blir derfor om spillet er godt gjennomført. Og ja, på mange måter er det det, skrev Andreas Bjørnbekk den gang.

LES OGSÅ: Star Wars Jedi: Fallen Order fikk nettopp masse nytt gratisinnhold »

Siste fra forsiden