Star Wars Jedi: Fallen Order – DLC

Star Wars Jedi: Fallen Order har plutselig fått gratis ekstrainnhold

En ny modus og flere kostymer dukket plutselig opp i går kveld.

Den fjerde mai har blitt Star Wars-seriens merkedag («may the forth be with you»), og det feriet EA og utviklerne i Respawn Entertainment ved å slippe uannonsert ekstrainnhold i Star Wars Jedi: Fallen Order mandag kveld.

Tilleggsinnholdet er helt gratis og inkluderer blant annet en helt ny modus og en håndfull nye kostymer for både hovedperson Cal Kestis og droiden hans, BD-1.

Lag egne utfordringer

Vil du slåss mot tre AT-ST-er samtidig? Det kan du sikkert få til.
EA

Den nye modusen er en såkalt «challenge mode», hvor spilleren kastes ut i en rekke unike arenaer for å beseire sammensetninger av fiender fra overalt i spillet. Disse kan man besøke fra de mange meditasjonspunktene rundt omkring på planetene man ankommer.

Det som er ekstra interessant er at man også kan sette sammen sine egne utfordringer og kamparenaer. Så hvis du vil, tror vi du står helt fritt til å kaste deg i strupen på fire «stormtroopere», en «bounty hunter» og et par phillak-geiter samtidig. Eller kanskje en bøling Oggdo Bogdo-er? Her er det tilsynelatende bare fantasien som setter grensen.

I tillegg har spillet også fått en «new game plus»-modus, slik at man kan starte eventyret på nytt med våpen og egenskaper man har låst opp tidligere.

Star Wars Jedi: Fallen Order er det nyeste spillet fra Titanfall- og Apex Legends-utvikler Respawn Entertainment. Det er et ambisiøst prosjekt som kombinerer eventyrdelen fra Uncharted, kampsystemet fra Dark Souls og universet fra Star Wars i ett spill. Anmelderen vår mente det hadde for lite nytt å by på, men til tross for dette (og et par andre sleivspark), var det likevel deler av spillet som traff ham godt:

– Star Wars Jedi: Fallen Order er, på godt norsk, en blandet pose. Å endelig innta rollen som en jediridder i et eventyrspill er herlig, og når både kamper og utforskning klaffer, er dette det beste fra Star Wars på lenge, skrev Andreas Bjørnbekk i fjor høst.

LES OGSÅ: Nå er de tre første Uncharted-spillene gratis »

Siste fra forsiden