Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order-feil kan tvinge spillere til å begynne forfra igjen

Oppdatert: Denne og flere andre feil skal nå være fikset.

EA

Oppdatering 27. november: En fersk oppdatering for Star Wars Jedi: Fallen Order skal visstnok rette opp i problemene der spillere setter seg fast uten noen mulighet for å gå tilbake eller fortsette spillet.

Via Reddit lister utvikleren opp en rekke feil som nå skal være fikset. Dette inkluderer den beryktede broen på Dathomir, såvel som en lignende feil knyttet til BD-1 og AT-AT-sekvensen på Kashyyyk. Det skal heller ikke lenger være mulig for BD-1 å plutselig bli usynlig.

Opprinnelig sak følger.

Star Wars Jedi: Fallen Order har snart vært ute i en uke, og spillere har hatt god tid til å utforske hver eneste krik og krok. Det viser seg riktignok at det finnes stedet man ikke burde utforske, og for noen har oppdagelsesferden resultert i katastrofe.

Artikkelen inneholder avsløringer om visse mekanikker i Star Wars Jedi: Fallen Order.

Dathomir byr på flere farer enn bare tøffe fiender.
EA

Dersom du besøker planeten Dathomir tidlig i spillet, vil store deler av verdenen være låst bak jedi-krefter som protagonist Cal enda ikke har tilegnet seg. Ett av områdene krever at man har lært seg dobbelthopp for å komme over en ødelagt bro, men flere spillere har oppdaget at det er fullt mulig å ta seg til den andre siden uten denne evnen.

Er man først over går ferden raskt vekk fra broen, og derfra er det ingen umiddelbar vei tilbake. Dersom man ikke har låst opp andre nødvendige krefter er det heller ikke mulig å ta seg videre.

På dette tidspunktet er den eneste løsningen å skru spillet av og på igjen for å laste en tidligere lagringsfil. De som derimot har lagret på feil side av kløften – på et av spillets mange meditasjonsplasser – blir sittende fast, uten noen annen mulighet enn å begynne hele spillet forfra igjen.

– Jobber med en løsning

Spillere som sitter i fella har flokket til EAs nettsider for kundestøtte, men så langt har det ikke vært noe hjelp å få. En representant for utgiveren kunne imidlertid fortelle til Kotaku at det jobbes med en løsning for både dette og for andre problemer.

– Vi er klar over at dette problemet finnes og vi jobber med en løsning. Vi kommer til å fortsette arbeidet med å forbedre ytelsen i spillet, og vil slippe oppdateringer etter hvert som det blir nødvendig slik at spillere kan nyte tiden sin med spillet.

Vår anmelder er i full gang med sin gjennomspilling av Star Wars Jedi: Fallen Order, og en anmeldelse kommer så snart den er klart.

Har du tenkt til å spille Fallen Order på PC?
Her er maskinen du trenger for å kjøre spillet »

Les også
Anmeldelse: Star Wars Jedi: Fallen Order

Siste fra forsiden