Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor fortsetter eventyret om Cal Kestis

Oppfølgeren til Fallen Order kommer neste år.

Star Wars Celebration Anaheim 2022 er i full sving, og det var i den forbindelse at Lucasfilm, EA og utvikler Respawn offisielt avduket det neste spillet i Star Wars Jedi-serien.

Star Wars Jedi: Survivor skal fortelle en mørkere historie enn forgjengeren.
Lucasfilm Games

Oppfølgeren til 2019s Fallen Order har fått navnet Star Wars Jedi: Survivor. Spillet skal etter planen lanseres en gang til neste år, på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S, og du kan se den første teaser-traileren i videovinduet øverst i artikkelen.

En mørkere historie

Ifølge spillets offisielle beskrivelse plukker Jedi: Survivor opp historien fem år etter hendelsene i Fallen Order. Vi får gjensyn med Cal Kestis og robotkompisen BD-1, som legger ut på det som later til å bli nok et farefullt eventyr.

I likhet med forgjengeren kan spillere forvente et historiedrevet actioneventyr i tredjeperson. Som spillsjef Stig Asmussen forteller til StarWars.com blir tonen imidlertid litt mørkere denne gangen.

Cal Kestis og BD-1 er sammen igjen.
Lucasfilm Games

– Spillet handler om overlevelse. Det er derfor det heter Jedi: Survivor. De er inne i en mørk tid, og Cal og gjengen gjør alt de kan for å holde seg i live. Det betyr kanskje at de jobber sammen med folk som under andre omstendigheter ville bli ansett som uhyggelige, hintet Asmussen.

Ellers fortalte spillsjefen at valget om å kun slippe spillet på nye konsoller har åpnet for en rekke spennende muligheter. Spesielt trakk Asmussen frem strålesporing, men også konsollenes evne til å laste inn store mengder med spillinnhold nesten uten lasteskjermer.

Respawn jobber også med to andre Star Wars-spill.
I tillegg til nye Jedi har utvikleren et skytespill og et strategispill i ovnen »

Siste fra forsiden