Star Wars Jedi: Survivor

Se ni minutter fra Star Wars Jedi: Survivor

Respawn viser kamp og utforsking i ny video.

EA

Star Wars Jedi: Survivors er fokus i den nyeste utgaven av IGN First. Nettstedet lover en haug med avsløringer om det kommende actioneventyret i løpet av februar, og begynte med en lengre kikk på hvordan spillet fungerer.

Se ni minutter fra Star Wars Jedi: Survivors.

Videoen – som du kan se til høyre i artikkelen – viser ni minutter med faktisk spilling. Her får vi se Cal Kestis utforske Koboh, en helt ny planet man besøker tidlig i spillet.

På planeten venter en rekke utfordringer, i form av plattformsekvenser og kamp mot droider, romvesener og firbeinte skapninger.

Spesielt kampsystemet får mye scenetid. Cal tar i bruk diverse jedi-egenskaper, som for eksempel får tiden til å gå saktere eller løfter fiender i været. Nærkamp er selvfølgelig også en viktig del av opplevelsen, og her får man velge mellom en enkelt lyssabel, én i hver hånd eller to koblet sammen i Darth Maul-stil.

Oppfølgeren til Star Wars Jedi: Fallen Order ble opprinnelig avduket for et snaut år siden. Spillet skulle egentlig ut 17. mars, men måtte nylig utsettes for å gi Respawn mer tid til polering og finpuss.

Star Wars Jedi: Survivor kommer nå til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S den 28. april.

LES OGSÅ: Kampsystemet i Dragon Age: Dreadwolf er angivelig inspirert av God of War »

Siste fra forsiden