Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age: Dreadwolfs kampsystem angivelig inspirert av God of War

Lekkasje avslører nye detaljer om rollespillet.

EA

Hemmelighold av spill under utvikling blir stadig vanskeligere, og lekkasjer har blitt en del av hverdagen. I helgen skjedde det igjen, og denne gangen er det klipp fra Dragon Age: Dreadwolf som er avslørt tidligere enn planlagt.

En Reddit-bruker ved navn «revanchisto» la lørdag ut flere skjermbilder av det kommende Bioware-spillet. Bildene – som raskt ble fjernet – stammer angivelig fra en 20 minutter lang video tatt under en alfatest. Brukeren ville ikke dele selve videoen, men la i stedet ved en beskrivelse av hva som skjer.

Videoen er satt til et Gray Wardens-fort kalt Weisshaupt. Her pusler spillerfiguren, en alv av Knight-klassen, rundt sammen med to datastyrte medspillere. Underveis blir de angrepet av darkspawn-fiender, som bekjempes gjennom spillets actionfokuserte kampsystem.

Ifølge revanchisto foregår kampene utelukkende i sanntid. Det blir i så fall ikke noe av det taktiske kampsystemet man kunne bruke i Dragon Age Inquisition. Visstnok skal Dreadwolf-teamet ha hentet inspirasjon fra 2018-spillet God of War, med forskjellige angrepstyper å velge mellom.

– Spillere har sine vanlige angrepskombinasjoner og evner, samt en spesialmåler som fylles opp og lar deg utføre spesialangrep.

Videre påpekes det at man kan parere og kontre fiendens angrep ved bruk av sverd og skjold. Spillet inkluderer også en egen hoppeknapp, slik som i Dragon Age Inquisition. Brukergrensesnittet ligner veldig på forgjengeren, men ettersom videoen er fra alfastadiet påpekes det at dette kan endre seg før lansering.

Når vi får vite mer om Dragon Age: Dreadwolf er ikke godt å si. Det siste vi hørte fra offisielt hold var at det er spillbart fra begynnelse til slutt. Bioware delte også en kort teaser-video like før jul, men vi ble ikke noe klokere på utviklerens lanseringsplaner.

LES OGSÅ: EA skal ha kansellert enspillerprosjekt satt i samme univers som Apex Legends og Titanfall »

Siste fra forsiden