Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age: Dreadwolf kommer tidligst i april 2024

EA avslørte lanseringsplaner for det kommende året, uten noe tegn til det etterlengtede rollespillet.

EA

EA la denne uken frem sin nyeste kvartalsrapport. I den forbindelse avslørte selskapet også hvilke spill det planlegger å lansere i inneværende regnskapsår – 1. april 2023 til 31. mars 2024 – og spesielt ett spill glimtet med sitt fravær.

Dragon Age: Dreadwolf, det neste spillet i Biowares populære rollespillserie, var nemlig ikke inkludert i planene. Dermed kommer det tidligst 1. april 2024.

Vi har ikke sett mye fra Dragon Age: Dreadwolf så langt.
Bidle: EA

Spillet har riktignok aldri fått noen offisiell slippdato. Basert på tidligere uttalelser fra studioet var det dog et lite håp blant fans om at lansering ikke var så veldig langt unna.

Sent i fjor gikk Dragon Age: Dreadwolf inn i alfastadiet, der utvikleren kunne spille gjennom opplevelsen fra start til slutt. Kunngjøringen ble imidlertid etterfulgt av nyheten om at tidligere Bioware-sjef Mark Darrah ble hentet inn for å gjøre ferdig spillet.

– Vi fortsetter å justere og polere på Dreadwolf, og konsentrerer oss om ting som er viktig for våre fans. […] Mark Darrah blir med på teamet som konsulent, og tar med seg mange år med erfaring fra å jobbe med Dragon Age. Vi er stolt over at dette teamet, med et sterkt lederteam i spissen, jobber sammen for å realisere visjonen vi har for spillet, sa studiosjef Gary McKay den gangen.

Uten noe Dragon Age i sikte vil EA i stedet lene seg på lanseringer av spill som Super Mega Baseball 4 og F1 23 i løpet av de neste månedene. Deretter kommer Immortals of Aveum, Madden 24 og EA Sports FC – utviklerens nye navn på FIFA-serien – utover sommeren, med NHL 24 til høsten.

Utvikleren har også to uannonserte spill som skal lanseres i inneværende regnskapsår – ett EA Sports-spill og ett racingspill.

LES OGSÅ: Dragon Age: Dreadwolfs kampsystem er angivelig inspirert av God of War »

Siste fra forsiden