Dragon Age: Dreadwolf

Bioware har sluppet en liten kikk på Dragon Age: Dreadwolf

En offisiell avduking av spillet kommer til sommeren.

EA og Bioware rullet mandag ut en liten teaser-video for sitt kommende Dragon Age: Dreadwolf. Samtidig meldte utvikleren at en skikkelig avduking av spillet ikke kommer før sommeren 2024.

Videoen – som du kan se øverst i artikkelen – viser i hovedsak frem deler av verdenen vi skal få utforske i det neste Dragon Age-spillet. Her er storbyen Treviso, sandstrender i Rivain og det mørkere riket Anderfels.

– Utforsk Thedas, en levende verden full av hard villmark, dødelige labyrinter og glitrende byer – preget av ville kamper og hemmelig magi. Dens skjebne balanserer på en knivsegg, lyder beskrivelsen som følger med den korte traileren.

Dragon Age: Dreadwolf.
EA

Dragon Age: Dreadwolf ble først kunngjort helt tilbake i 2018. Siden har Bioware sluppet små hint her og der om prosjektets fremdrift, men en slippdato eller skikkelige detaljer om historien har uteblitt.

Nå ser det altså ut til at fans må vente minst et halvt år til på å få vite hva som venter i Dreadwolf. EA har ikke sagt noe om akkurat når den offisielle avdukingen kommer, men ikke se bort ifra at det kan bli rundt E3-tider.

LES OGSÅ: Bioware slapp hint om det neste Mass Effect-spillet »

Siste fra forsiden