Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age: Dreadwolf har nådd viktig utviklingsmilepæl

Bioware forteller at det nå kan spilles fra begynnelse til slutt.

EA

Bioware-topp Gary McKay kunne denne uken avsløre at Dragon Age: Dreadwolf har nådd alfastadiet av spillets utvikling. Utvikleren kan dermed spille gjennom eventyret fra begynnelse til slutt – en viktig fase av utviklingsprosessen.

Dragon Age: Dreadwolf.
EA

– Frem til nå har vi jobbet hardt med de ulike delene av spillet, men det er ikke før man når alfastadiet at et spill begynner å ta form. Nå, for første gang, kan vi oppleve hele spillet, fra åpningssekvensene i det første oppdraget og helt til slutten. Vi kan se, høre, føle og spille alt som en sammenhengende opplevelse, sa McKay i en bloggpost på EAs nettsider.

Utvikleren forklarte at det enda gjenstår mye arbeid før Dragon Age: Dreadwolf er ferdig. Arbeidet med grafikk og de visuelle aspektene ved spillet gjenstår, og teamet justerer enda på diverse spillmekanikker. Nå som teamet kan spille gjennom hele eventyret, kan det også ta fatt på en skikkelig gjennomgang av helhetsopplevelsen.

– Nå kan vi evaluere spillets tempo, hvordan forhold utvikler seg over tid, spillerens progresjon, samt det narrative samholdet – altså hvordan historien henger sammen, forklarte McKay.

I bloggposten hintet McKay også så vidt om nye områder i Dragon Age: Dreadwolf. Blant annet skal spillere omsider få utforske Minrathous – hovedstaden i Tevinter-imperiet – som har vært omtalt i tidligere Dragon Age-spill, men ikke har vært mulig å besøke før nå.

Dragon Age: Dreadwolf har foreløpig ikke fått noen slippdato.

LES OGSÅ: Dragon Age blir Netflix-serie »

Siste fra forsiden