Dragon Age: Dreadwolf

Tidligere Bioware-topp hentet inn for å gjøre ferdig Dragon Age: Dreadwolf

Både Mark Darrah og Mass Effect-teamet skal hjelpe til med spillets siste innspurt.

EA

Bioware har hentet inn tidligere Dragon Age-sjef Mark Darrah for å bistå i arbeidet med Dragon Age: Dreadwolf. Darrah forlot studioet i 2020, etter over 20 år bak Dragon Age-rattet, men er nå tilbake i rollen som konsulent.

Dragon Age: Dreadwolf.
EA

Ansettelsen ble kunngjort av Bioware i en uttalelse til VentureBeat. Der avslørte utvikleren at deler av teamet som jobber med Mass Effect også er satt til å hjelpe med siste innspurt på det kommende Dragon Age-spillet.

– Vi fortsetter å justere og polere på Dreadwolf, og konsentrerer oss om ting som er viktig for våre fans. […] Mark Darrah blir med på teamet som konsulent, og tar med seg mange år med erfaring fra å jobbe med Dragon Age. Vi er stolt over at dette teamet, med et sterkt lederteam i spissen, jobber sammen for å realisere visjonen vi har for spillet, sa Gary McKay til VentureBeat.

Samantha Ryan – som har ansvar for Bioware, Full Circle, Maxis og Motive hos EA – la til at teamet gjør alt det kan for å sørge for at Dragon Age: Dreadwolf blir akkurat det spillet fansen vil ha.

– [Bioware] har tatt seg god tid med det neste Dragon Age, for å prøve nye ting, hente inn de riktige folkene og sørge for at de finjusterer spillet. Det er vanlig for et såpass komplekst spill i denne sjangeren. Denne produksjonsfasen tar tid, og studioet passer på at alt blir riktig for fansen, sa Ryan.

Sent i 2022 nådde Dragon Age: Dreadwolf alfastadiet i utviklingen, der spillet er spillbart fra begynnelse til slutt. Den gang fortalte McKay at arbeidet kunne begynne med spillets visuelle aspekter, samt finjustering av helhetsopplevelsen.

Dragon Age: Dreadwolf har ikke fått noen endelig slippdato.

LES OGSÅ: Dragon Age: Dreadwolfs kampsystem angivelig inspirert av God of War »

Siste fra forsiden