Dragon Age: The Veilguard

Dragon Age: Dreadwolf har skiftet navn

BioWare gjør seg klar til å avduke spillet neste uke.

BioWare

TLDR

  • Det neste Dragon Age-spillet har endret navn til Dragon Age: The Veilguard, etter tidligere å ha blitt kalt Dragon Age: Dreadwolf.
  • Det vil bli en offisiell avduking av spillet den 11. juni klokken 17:00, med 15 minutter med demonstrasjon av spillet.
  • The Veilguard vil være det fjerde spillet i Dragon Age-serien, og det første siden Dragon Age: Inquisition ble lansert for ti år siden.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Det neste Dragon Age-spillet har fått et nytt navn, etter at det først ble døpt Dragon Age: Dreadwolf for et par år seiden. Fra nå av må vi venne oss på kalle spillet for Dragon Age: The Veilguard. Det bekrefter BioWare-sjef Gary McKay i dag, i kjølvannet av flere små lekkasjer.

I tillegg setter BioWare-toppen et tidspunkt for en skikkelig avduking av spillet, med 15 minutter av hvordan det faktisk blir å spillet det. Det skjer 11. juni klokken 17:00.

Nok et tidspunkt å slenge inn på vår lange liste over «ikke-E3»-presentasjoner der, altså.

Derfor endret de navnet

McKay brukte også anledningen til å slippe noen små nye detaljdrypp, og forklarer samtidig hvorfor navnebyttet ble nødvendig.

– Alle Dragon Age-spill leverer en frittstående historie. Satt i Thedas-verdenen utforsker disse historiene storslagne steder og trusler, og kaster deg alltid inn i en ny konflikt. Hvert spill introduserer også en ny hovedhelt – The Warden, Hawke, The Inquisitor– som du kan gjøre til din egen. Du kan forvente alt dette, og mer, i det nye spillet.

Trailer for Dragon Age: Dreadw... jeg mener The Veilguard.

I tillegg legger McKay mye vekt på at Dragon Age-serien i stor grad handler om å bli kjent med en rekke figurer på reisen. Det gjelder også i The Veilguard.

– Hver av de syv unike karakterene som utgjør dine følgesvenner vil ha dype og gripende historier der beslutningene du tar vil påvirke dine forhold til dem – samt deres liv. Du vil forene dette teamet av uforglemmelige helter mens du tar på deg en skremmende ny trussel som slippes løs på verden.

BioWare-toppen forteller at selv om Dreadwolf forsvinner fra tittelen, vil beistet ha en sentral rolle i spillet. Likevel vil fokuset være mest på deg og dine følgesvender.

– Så, for å fange hva dette spillet handler om, endret vi navnet ettersom den opprinnelige tittelen ikke viste hvor sterkt vi føler for våre nye helter, deres historier og hvordan du må bringe dem sammen for å redde hele Thedas, forteller han.

Dragon Age: The Veilguard blir det fjerde spillet i serien, og det første siden Dragon Age: Inquisition ble sluppet for ti år siden. Sist vi hørte noe om spillet var like før jul, da BioWare slapp en liten trailer.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden