Dragon Age: Dreadwolf

BioWare slapp ny Dragon Age: Dreadwolf-video

Bioware har sluppet en ny teaser-trailer for det kommende spillet Dragon Age: Dreadwolf. Videoen er bare et kort segment, og er lagd i samme stil som åpnings- og sluttsekvensene til de tidligere spillene i serien.

Smakebiten kom i anledning Dragon Age-dagen, fjerde desember, som for de mest innbitte fans er den uoffisielle feiringen for spillserien (December 4 -> D4, som er l33t-speak for DA, altså Dragon Age).

«Some say he might be an ancient elven god, but some say not.»
BioWare/EA

Klippet viser oss illustrasjoner av bakgrunnshistorien til Dread Wolf, mens stemmen til Varric Tethras – Dragon Age-gjengangeren og publikumsfavoritten fra de to forrige spillene i serien – gir mer kontekst.

Videoen kan du se øverst.

Handlingen i Dragon Age: Dreadwolf skal etter sigende foregå i Tevinter-imperiet, og vi skal få muligheten til å se hovedstaden Minrathous, som ble bygd på ruinene av det gamle, alviske Arlathan.

LES OGSÅ: Dragon Age blir Netflix-serie »

Bioware la også ut en Twitter-post med novellen As We Fly, skrevet av Lukas Kristjanson, for å bidra til feiringen av serien.

Dragon Age: Dreadwolf har foreløpig ikke fått noen slippdato, men vi fikk høre for ikke så lenge siden at spillet hadde nådd alfastadiet – at man kan spille gjennom eventyret fra begynnelse til slutt – så vi kan håpe på mer informasjon snart.

Minrathous by night – fantasy-by i neon-lys
BioWare/EA

Siste fra forsiden