Mass Effect 5 - Episilon

Bioware slapp hint om det neste Mass Effect-spillet

Skal visst besvare spørsmålet om hva som skjedde etter Mass Effect 3.

Tirsdag var den såkalte N7-dagen, da Bioware feirer alt som har med Mass Effect å gjøre. I den forbindelse slapp utvikleren noen hint om seriens neste innslag.

I en bloggpost fortalte Mass Effect-sjef Mike Gamble at studioet har tatt en kikk på alle spørsmålene fans har hatt siden Mass Effect 3.

– Vi har stilt oss selv mange av de samme spørsmålene dere har stilt oss de siste årene. Hva skjedde med alle figurene dere kjenner og har blitt glad i i spillene? Hvem var det som egentlig døde? Hvem hadde barn med hvem? … Hva med alle de andre galaksene? Avslutningene! … Hva med S– nei, glem det. Dere skjønner tegninga.

Det neste Mass Effect-spillet skal kanskje hete Epsilon.
EA

Om vi kan tolke Gamble rett ser det ut til at noen av disse spørsmålene vil bli besvart i det neste Mass Effect-kapittelet. Fans må imidlertid belage seg på å vente enda en god stund på å få svar. Utvikleren forteller nemlig at prosjektet fortsatt er tidlig i utviklingsstadiet.

Skjult i bloggposten var referanse til ordet Epsilon, som potensielt kan bli navnet på Mass Effect-spill nummer 5. Bioware rullet også ut en liten teaser-video for spillet, som du kan se øverst i artikkelen.

LES OGSÅ: Ifølge ryktemølla vil det neste Mass Effect gå bort fra åpen verden-modellen som ble brukt i Mass Effect: Andromeda »

Siste fra forsiden