Mass Effect 5

Nytt hint om neste Mass Effect

Bioware slapp kryptisk melding om spillet.

EA

7. november er den såkalte N7-dagen, da Mass Effect-serien feirer seg selv. Som vanlig ble dagen markert med diverse Mass Effect-relaterte nyheter, inkludert et hint om det neste spillet.

Via EAs nettsider delte Mass Effect-sjef Mike Gamble et bilde av en halvferdig Relay-stasjon – som benyttes av skip for å forflytte seg lynrask fra sted til sted i galaksen. Sammen med bildet fulgte en video, med diverse hemmelige meldinger for fans å tyde.

Den jobben tok ikke lang tid, og da koden var løst la Bioware ut en ny versjon av videoen. Her kan vi høre Lara T'soni – kjent fra tidligere Mass Effect-spill – i samtale med en geth, seriens vante kjeltringer gjennom flere spill.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

– Jeg kan se det. Hvordan gikk vi glipp av dette? … Akkurat, Rådet vil bli rasende. Men de burde vite bedre enn å undervurdere menneskelig motstandsvilje, sier T'soni.

Akkurat hva de to snakker om er foreløpig uklart, men det får vi vel svar på etter hvert som spillet nærmer seg lansering.

Bioware har ikke sagt noe om når vi kan forvente neste Mass Effect, som enda ikke har noen offisiell tittel. I forbindelse med N7-dagen sa Gamble at teamet stadig gjør fremskritt, men at spillet enda bare er i preproduksjonsfasen.

LES OGSÅ: Deus Ex- og Guardians of the Galaxy-forfatter hentet inn for neste Mass Effect »

Siste fra forsiden