Mass Effect

Rykte: – Neste Mass Effect dropper åpen verden

Bioware går angivelig tilbake til det som funket i de første spillene.

EA

Mass Effect: Andromeda introduserte i 2017 flere nyvinninger til den populære serien med romspill. Mottakelsen ble imidlertid ikke spesielt god, og for det neste Mass Effect går Bioware visstnok tilbake til ting som fungerte bedre i de tre første spillene.

Les vår anmeldelse av Mass Effect: Andromeda »

Ifølge Windows Central-journalist Jez Corden vil seriens neste innslag gå vekk fra Andromedas åpen verden-elementer. I stedet skal spillet by på en mer strømlinjeformet opplevelse, slik de opprinnelige Mass Effect-spillene var.

– Jeg har hørt at Mass Effect dropper åpen verden og går tilbake til sitt klassiske format. Jeg vet ikke om det er 100 prosent nøyaktig, men det er et rykte som går i bransjen, sa Corden på podcasten The Xbox Two i helgen.

Hvorvidt det er hold i ryktene gjenstår selvfølgelig å se. Bioware har foreløpig delt svært lite om det neste Mass Effect-spillet, og har nylig vært gjennom en restrukturering hvor utvikleren kuttet 50 stillinger.

Bioware jobber selvfølgelig også med et nytt Dragon Age-eventyr, kalt Dreadwolf. Utviklingen skal ikke ha blitt påvirket av nedbemanningen, men utover det vet vi ikke stort om hvordan spillet ligger an.

LES OGSÅ: Todd Howard hinter om Indiana Jones-avduking til neste år »

Siste fra forsiden