Indiana Jones - Bethesda

Todd Howard med mulig hint om Indiana Jones-avduking til neste år

Bethesda kunngjorde spillet tidlig i 2021.

LucasArts

Bethesda er i disse dager svært så opptatt med Starfield, som fikk sin offisielle lansering 6. september. Andre prosjekter har det derfor blitt stille rundt, men nå kan det høres ut som om selskapet lader opp til en skikkelig avduking av sitt Indiana Jones-spill.

Det i hvert fall om vi tolker kryptiske uttalelser fra Bethesda-topp Todd Howard i riktig retning. Under et nylig intervju med Esquire fikk Howard fikk spørsmål om Indiana Jones – som utvikles av Machine Games. Han kunne ikke dele mye, men avsluttet intervjuet med et lurt smil og et mulig hint om at mer informasjon ligger i vente.

– Vi snakkes til neste år, sa Howard.

Så langt har Bethesda holdt Indiana Jones-kortene tett til brystet.
Bethesda

Utviklerveteranen har tidligere sagt at spillet er et slags lidenskapsprosjekt for ham. Howard har forsøkt å få et Indiana Jones-eventyr på beina siden 2009, og var storfornøyd da planene endelig ble kunngjort i 2021.

Spillet skal fortelle en original historie, men utover det vet vi lite om hva fans kan forvente. Til Esquire slapp han imidlertid noen små drypp med så vag informasjon som mulig.

– Jeg er en stor fan av Indiana Jones. Serien kan overføres til spill på en unik måte. Spillet er selvfølgelig slik at du utforsker ting. Det handle om ham. Og hvis du spiller spillet, hvordan kan du føle at du faktisk spiller i motsetning til å bare se på?

Så er vi altså ikke det grann klokere på hva det er Bethesda og Machine Games snekrer på.

LES OGSÅ: Utvikling av The Elder Scrolls VI er offisielt i gang »

Siste fra forsiden