Indiana Jones and the Great Circle

Her er første titt på Wolfenstein-utviklernes Indiana Jones-spill

Et av spillene som fikk mest tid på dansegulvet da Xbox inviterte til PR-ball torsdag kveld var MachineGames til nå navnløse Indiana Jones-spill.

Prosjektet har nå fått et navn: Indiana Jones and the Great Circle. Og aom en del av Xbox Developer Direct-sendingen fikk vi se spillet for første gang. Vi fikk også vite at spillet slippes senere i år til Xbox Series X/S og PC – og som med alle Xbox-produserte spill kommer det til Game Pass-tjenesten ved slipp.

Du kan selv se annonseringstraileren over.

Indiana Jones and the Great Circle er et førstepersons actioneventyr satt mellom begivenhetene i filmene Raiders of the Lost Ark og The Last Crusade.

– Året er 1937, onde krefter finkjemmer kloden for hemmeligheten bak en eldgammel kraft som er knyttet til «the Great Circle», og kun én person kan stoppe dem: Indiana Jones. Du blir den legendariske arkeologen i dette filmatiske actioneventyret fra MachineGames – det prisbelønnede studioet bak de nyeste Wolfenstein-spillene, lyder beskrivelsen av spillet.

Det er nå snart tre år siden vi først fikk høre om prosjektet, og både Xbox og MachineGames har holdt kortene tett til brystet. I torsdagens presentasjon fikk vi vite en god del mer, slik som at vi får bruke Indys pisk til å distrahere, avvæpne, angripe fiender og mer. Her skal vi utforske en rekke åpne soner, i et eventyr som er svært historiedrevet.

Dette er langt fra første gang Indiana Jones blir spill.
Les vårt tilbakeblikk på det kritikerroste eventyrspillet Indiana Jones and the Fate of Atlantis »

Siste fra forsiden