Bethesda - Indiana  Jones

Bethesda har kunngjort et Indiana Jones-spill

Skal lages av Wolfenstein-utvikleren.

LucasArts

Det har gått en god stund siden sist vi så den kjente filmfiguren Indiana Jones dukke opp i et spill, men nå har spillstudioet Bethesda plutselig kunngjort at de har en ny Indiana Jones-tittel på gang.

Spillet skal produseres av Bethesdas egen Todd Howard, kjent som kreativ sjef for Fallout- og Elder Scrolls-spillene.

Utvikleren er svenske MachineGames, som har stått bak senere års Wolfenstein-titler – nå sist Wolfenstein: Youngblood. Lucasfilm Games er med som samarbeidspartner på spillet.

Original historie

Spillet skal by på en original historie, som altså betyr at det ikke skal baseres direkte på noen av filmene eller andre kjente historier med den handlekraftige arkeologen i hovedrollen.

Utover dette foreligger det ingen flere detaljer om den nye tittelen, og ifølge Bethesda vil det gå en liten stund før vi får vite noe mer. Den korte teaseren som ble vedlagt kunngjøringen forteller heller ikke mye.

Det har ikke vært laget spesielt mange høyprofilerte spill med Indiana Jones-navnet, og de fleste har hatt middels til laber mottakelse. Det mest kritikerroste innslaget er trolig pek-og-klikk-tittelen Indiana Jones and the Fate of Atlantis, som ble sluppet så langt tilbake som i 1992 og som har blitt en retrofavoritt for mange.

Det at det er MachineGames som står bak den nye tittelen kan imidlertid indikere at det dreier seg om en vesentlig mer actionfylt affære denne gangen.

Les også: Borderlands-filmen starter innspillingen »

Siste fra forsiden