Bethesda - Todd Howard

Todd Howard skulle også ønske at Bethesda fikk ut spill litt raskere

– Vi har heller ikke lyst til å vente så lenge.

Bethesda

TLDR

  • Bethesda-topp Todd Howard vet at selskapet bruker lang tid på å få ut nye spill, og skulle gjerne ønske ting gikk litt raskere.
  • Howard nevnte at teamet alltid ser etter løsninger for å fremskynde prosessen, men at kvaliteten på spillene er viktigst.
  • Eksterne samarbeid for å få ut flere spill er i betraktning, men Howard er fornøyd med hvordan Fallout-serien ligger an.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Bethesda Game Studios har i løpet av sine 23 år gjort seg bemerket for å levere svært populære spill, inkludert Fallout og The Elder Scrolls. Det siste tiåret har det imidlertid tatt lenger og lenger tid for studioet å lansere nye spill. Det skulle Todd Howard gjerne endret på.

I et intervju med podcasten Kinda Funny Games, erkjente Bethesda-toppen at studioet bruker lang tid på å lage spill. Han påpeker at det aldri er planen at det blir sånn, og at teamet alltid ser på løsninger for å få fortgang i prosessen.

– Det tar lang tid å lage dem, og jeg tror at en av tingene vi fokuserer på er selvfølgelig å sørge for at de er av høyeste kvalitet, men også å finne måter å trappe opp produksjonen på. Fordi vi har heller ikke lyst til å vente så lenge, ikke sant? Det er aldri planen, men vi vil passe på at alt blir gjort riktig.

Etter lanseringen av Starfield i fjor, har Bethesda gått i gang med The Elder Scrolls VI. Etter all sannsynlighet er det spillet enda flere år unna, og noe nytt Fallout kommer først en gang etter der igjen.

Fallout 76, lansert i 2018, er mer populært enn noen gang.
Bethesda

Gitt popularitetsveksten til Fallout – mye takket være TV-serien – fikk Howard spørsmål om studioet har vurdert eksterne samarbeid for å få ut flere spill, slik som da Obsidian fikk lage Fallout: New Vegas. Det foregår stadig vekk samtaler om nettopp det, svarte Bethesda-toppen, men han er likevel fornøyd med hvordan serien ligger an.

– Jeg vil si at vi alltid har hatt den typen samtaler. Vi gjorde masse greier for TV-serien. Det virker kanskje som om det ikke er noe nytt, stort spill ute, men vi har lagt til masse innhold i Fallout 76 basert på serien. 76 har en fantastisk kartutvidelse som kommer til sommeren med Skyline Valley, sa Howard og fortsatte:

– Så vi ser på hva vi gjør med spillserien og spør oss selv om vi er fornøyde med – jeg kan ikke avsløre noe nå – fremtidsplanene for Fallout-serien. Når kommer sesong to? Hva gjør vi med mobilspill? Hva gjør vi i Fallout 76. Hva gjør vi med denne greia? Hva gjør vi med den andre greia? Når kommer disse?

Hva slags «greier» det er snakk om, ville Howard ikke ut med. Bethesda har bekreftet at det har begynt å legge planer for Fallout 5, men ellers vet vi ingen ting. Dermed er det bare å fortsette med ventingen.

– Hvis jeg kunne knipse med fingrene og gjort sånn at alt var lansert og ferdig, ville jeg gjort det. Men nøkkelen er hvordan vi kan levere disse på et høyt kvalitetsnivå, det er alltid det viktigste, avsluttet Howard.

LES OGSÅ: Obsidian skal ha foreslått flere spillsamarbeid, for både Fallout og The Elder Scrolls, men fikk nei fra Bethesda »

Siste fra forsiden