Fallout 76

Fallout 76 fikk inn en million spillere på samme dag

Fem millioner fordelt på alle Fallout-spill.

Bethesda

TLDR

  • Fallout 76 ble nylig spilt av en million spillere på én dag, avslørte utvikler Bethesda.
  • Til tross for negativ omtale ved lansering i 2018, har spillet fått ny oppmerksomhet takket være suksessen fra Amazon TV-serien.
  • Det totale besøkstallet for Fallout-serien nådde nesten fem millioner på samme dag.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Fallout-spillene fortsetter å nyte enorm popularitet. Blant titlene som har skutt i været er Fallout 76, som nylig ble spilt av en million spillere på én og samme dag.

Det var Bethesda som meldte om milepælen på X tirsdag kveld, men akkurat hvilken dag det gjaldt kom ikke frem. Spillsjef Jonathan Rush la til at det har vært kjempestas å se så mange nye spillere innta flerspillerødemarken.

Fallout 76 fikk mye negativ omtale da spillet ble lansert i 2018. Takket være stor suksess for TV-serien fra Amazon og en lengre periode med tilbud på Fallout-spillene, har fans imidlertid gitt Fallout 76 en ny sjanse.

Les vår anmeldelse av Fallout 76 »

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Videre kunne Bethesda avsløre at det totale besøkstallet for Fallout-serien, altså fordelt på samtlige spill, nådde nesten fem millioner på samme dag. Utvikleren delte ikke individuelle tall for de andre spillene, men trolig står Fallout 4 for en stor andel.

2015-spillet klatret nylig til topps på listen over mest solgte spill i Europa, ifølge Gamesindustry.biz. Fallout 4 danket ut Helldivers 2, EA Sports FC 24 og Grand Theft Auto V.

Hva TV-serien angår har Amazon bekreftet at det blir minst én sesong til med Fallout. Serieskaperne har delt noen få hint om hva fans kan forvente, blant annet om hvor sesong to tar turen.

LES OGSÅ: Bethesda har avslørt ferdighetsnivået til figurene fra Fallout-TV-serien »

Siste fra forsiden