Fallout - TV

Nye hint om neste sesong med TV-serien Fallout

Amazon

Etter at myndigheter i California avslørte at det blir en ny sesong med TV-serien Fallout, kom Amazon selv med en offisiell bekreftelse forrige uke. Detaljer om fortsettelsen er ikke klare, men nå har serieskaperne har sluppet noen hint om hvor veien går videre.

Advarsel: Artikkelen inneholder avsløringer fra den første sesongen med Fallout.

I et intervju med GQ fikk serieprodusentene Graham Wagner og Geneva Robertson-Dworet blant annet spørsmål om New Vegas. Ørkenbyen dukker så vidt opp mot slutten av den første sesongen, som mange har tolket som et frempek til settingen for sesong to.

Wagner nølte med å avsløre for mye, men antydet at serien tar turen til gamblinghovedstaden.

– Det hadde jo vært rart om vi dro til New York etter det.

TV-serien Fallout får enda en sesong.
Amazon

De som har spilt Fallout: New Vegas bør likevel ikke forvente at byen er helt lik. TV-serien finner sted 15 år etter hendelsene i spillet, og mye har forandret seg.

– Alt vi virkelig vil at seerne skal vite er at ting har skjedd, så det ikke er en forventning om at vi fortsetter serien i sesong to og går videre fra én av de mange forskjellige avslutningene som kommer an på valgene dine i spillet, sa Wagner og fortsatte:

– Verden har gått videre, og tanken om at ødemarken forblir som den er i tiår etter tiår er helt utenkelig for oss. Det er et sted preget av konstante tragedier, hendelser og grusomheter, der traumer går igjen og igjen. Vi antyder definitivt at mer har skjedd.

Videre bekreftet duoen at det blir flere tilbakeblikk på hva som skjedde før atombombene falt i 2077. Blant annet planlegger teamet å avdekke mer om Vault-Tec-møtet i sesongens siste episode, og spørsmålet rundt hvem som faktisk bombet hvem først.

– Vi har mer historie å fortelle. Jeg ville i hvert fall ikke tolke noe som et definitivt svar fordi, igjen, alt vi ser er veldig subjektivt. Den scenen skjedde, men det som skjer mellom da og når bombene faller – det er flere spennende ting som er planlagt mellom det øyeblikket og det siste øyeblikket, kan jeg vel si, sa Wagner.

Amazon har ikke delt detaljer om når produksjon av neste Fallout-sesong begynner.

Vil du ha mer Fallout?
Her er fire spill som lar deg utforske The Wasteland fra vidt forskjellige synspunkter »

Siste fra forsiden