Fallout - sesong 2

Har allerede godkjent en ny sesong med Fallout

TV-serien flytter innspillingen til California.

Amazon

TLDR

  • TV-serien basert på Fallout har premiere på Prime Video denne uka, og Amazon har allerede bestilt en oppfølgingssesong.
  • Nyheter om den nye sesongen kommer fra myndighetene i California, som har kunngjort skattelette for flere TV-prosjekter, inkludert Fallout.
  • Den første sesongen ble filmet i New York og Utah, men nå skal produksjonen altså flyttes til California.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Fallout-universet ankommer TV-skjermen denne uka, med premiere på Prime Video. Amazon har tydeligvis stor tro på serien, for selskapet har allerede bestilt en oppfølgingssesong.

Nyheter om en ny sesong kommer ikke fra Amazon selv, men fra myndigheter i California. Delstaten har nemlig kunngjort en ny runde med skattelette for flere TV-prosjekter – deriblant Fallout.

– Flere store TV-serier kommer til California, inkludert sesong to av Fallout på Prime, skriver den offisielle Twitter-kontoen til Californias guvernør.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Som Variety skriver ble debutsesongen for Fallout i hovedsak spilt inn i New York, med enkelte scener filmet i Utah. Nå skal produksjonen derimot flyttes til California, der filmer og TV-serier ofte gis skattelette for å hindre at alle stikker utenbys eller til andre land for å få bedre vilkår.

Handlingen i Fallout-serien er satt til nettopp California. Her skal vi følge protagonist Lucy, spilt av Ella Purnell, idet hun tar sine første steg ut av et dommedagshvelv og inn i en postapokalyptisk verden preget av vold og konflikt.

LES OGSÅ: – Folk har prøvd å lage TV-serie av Fallout helt siden Fallout 3 »

Siste fra forsiden