Fallout - TV

– Folk har prøvd å lage TV-serie av Fallout helt siden Fallout 3

Det tok lang tid å overbevise Todd Howard.

TLDR

  • Startskuddet for TV-serien basert på Fallout går 11. april, en serie flere har forsøkt å lage helt siden lanseringen av Fallout 3.
  • Skaperen av Westworld, Jonathan Nolan, viste en forståelse og respekt for Fallout-spillene, noe som slo an med Bethesda, og hans visjon for serien ble vurdert som en passende måte å bringe Fallout til TV-skjermen.
  • I tillegg til TV-serien, jobber Bethesda fremdeles med Fallout 5, som skal lanseres en gang etter The Elder Scrolls VI.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

11. april går startskuddet for TV-serien basert på Fallout. Spillverdenen kunne riktignok ha dukket opp på TV-skjermen for lenge siden, dersom Bethesda hadde latt seg overbevise før.

I en ny promovideo for serien forteller Todd Howard at folk har ønsket å lage TV av Fallout i lang tid. Fallout-sjefen har siden 2008 hatt møter med flere interesserte parter, men ingen av forslagene nådde helt opp.

– Folk har hatt lyst til å lage en Fallout-serie helt siden Fallout 3. Jeg var med på mange møter og hadde mange samtaler, og var alltid litt sånn «vel, det treffer ikke helt riktig for meg», minnes Howard.

TV-serien basert på Fallout har premiere 11. april.
Amazon

Ting endret seg imidlertid da Howard møtte med Jonathan Nolan. Skaperen av Westworld viste at han kjente til Fallout-spillene, og planen han hadde for serien var midt i blinken for Bethesda.

– Han og jeg ble venner fra den første telefonsamtalen. Det var veldig tydelig at han hadde spilt spillene og at han elsket dem, og han hadde en visjon for hva de kunne bli til på TV-skjermen, sa Howard og fortsatte:

– Vi var veldig, veldig tålmodige. Da vi endelig fant det var det veldig klart for oss at dette var den rette måten å bringe Fallout til TV-skjermen.

I videoen gjentar Howard også tidligere uttalelser om at TV-serien er å regne som den neste offisielle historien i Fallout-universet. Det er imidlertid ikke en erstatning for Fallout 5, som Bethesda skal lansere en gang etter The Elder Scrolls VI.

LES OGSÅ: Todd Howard satte ned foten for at Fallout-TV-serien ikke skulle bli for lik Fallout 5 »

Siste fra forsiden