Fallout TV - Fallout 5

Todd Howard satte ned foten for at Fallout-TV-serien ikke skulle bli for lik Fallout 5

Amazon

TLDR

  • Under utviklingen av Fallout TV-serien støtte serieskaperne på ideer som var tenkt for Fallout 5, noe Bethesda-topp Todd Howard hindret.
  • Howard påpekte at serien ikke en direkte oversettelse av en eksisterende spillhistorie, men at prosessen med å skape serien har vært veldig lik som med spillene.
  • Fallout TV-serien, som følger hovedpersonen Lucy i en postapokalyptisk verden, har premiere 11. april på Amazon Prime Video.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Under arbeidet med TV-serien basert på Fallout, kom serieskaperne litt for nærme ideer Bethesda planlegger å bruke i Fallout 5. De gangene det skjedde valgte Bethesda-topp Todd Howard å sette ned foten.

Nye detaljer om prosessen med å skape Fallout-TV-serien kom frem via nettstedet Den of Geek. I et intervju med flere av folkene bak serien bekreftet Howard at likhetene mellom TV og spill av og til ble litt for store.

– Det var noen ting hvor jeg sa «Ikke gjør dette fordi vi kommer til å gjøre det i Fallout 5», sa Bethesda-mannen uten å utdype videre.

Uttalelsen følger tidligere kommentarer fra serieskaper Jonathan Nolan om at TV-serien er en «ikke-interaktiv versjon» av Fallout 5. Til Den of Geek var Nolan rask med å presisere at det ikke er tilfellet.

Todd Howard (nummer to fra venstre) er ansvarlig produsent for Fallout-TV-serien.
Amazon

Selv om TV-serien ikke har noe med det neste Fallout-spillet å gjøre – annet enn at den er satt i samme univers – påpekte Howard likevel at den følger samme skaperprosess som spillene.

– Dette var ikke en oversettelse av en eksisterende historie. Det var «hva skal den neste greia være?» og det ble bare tilfeldigvis en TV-serie. Det var tilnærmingen vår, på samme måte som vi gjør det med spill. Vi finner et sted og finner en tone, samtidig som vi bruker de autentiske Fallout-tingene som vi vil at skal være på plass i spillene, sa Howard.

TV-serien basert på Fallout følger hovedpersonen Lucy, spilt av Ella Purnell, som tar de første stegene ut av sitt dommedagshvelv og inn i en postapokalyptisk hverdag. Serien har premiere 11. april, på Amazon Prime Video.

Se den nyeste traileren for Fallout-serien »

Siste fra forsiden