Borderlands-film

Borderlands-filmen starter innspillingen

Skrekkfilmregissør bak spakene.

2K

Så langt tilbake som i 2015 ble det kunngjort en film basert på spillserien Borderlands, og nå ser det endelig ut til å skje saker og ting. Innspillingen skal nemlig nå starte, rapporterer PC Gamer.

I et intervju med Hollywood Reporter opplyser sjefen for det ungarske filmproduksjonsselskapet Mid Atlantic Films Adam Goodman at landet har «åpnet opp» plass for Borderlands-innspillingen.

I likhet med så mange andre land har Ungarn innført Covid 19-tiltak som har preget alle industrier, men landet har hatt relativt lave smittetall og begynte å åpne opp igjen for internasjonale film- og TV-produksjoner allerede i sommer.

Skrekkfilmregissøren Eli Roth har det kreativ ansvaret for Borderlands-filmen.
Wikipedia/Bev Moser 2009

Skrekkfilmregissør

Det amerikanske produksjonsselskapet Lionsgate kunngjorde Borlderlands-filmen i 2015, og for et knapt år siden ble Eli Roth knyttet til prosjektet som regissør. Roth er mest kjent for skrekkfilmserien Hostel og Cabin Fever, og har i senere tid også stått bak nyinnspillingen av Death Wish med Bruce Willis.

Gearbox-sjefen Randy Pitchford er med som produsent, og manusforfatteren er Craig Mazin, som tidligere har skrevet manuset til HBO-serien Chernobyl. Mazin er for øvrig også manusforfatter for den kommende The Last of Us-serien sammen med spillregissør Neil Druckmann.

– Jeg er så begeistret over å dykke ned i Borderlands-verdenen og kunne ikke gjort det med et bedre manus, produksjonsteam og studio. [...] Jeg ser frem til å bringe min egen energi, ideer og visjoner til den ville, morsomme og endeløst kreative verdenen i spillet, sa Roth i en tidligere uttalelse.

Når det gjelder rollebesetningen er det bekreftet at Cate Blanchett skal innta rollen som Lillith, den spillbare «siren»-figuren fra det første spillet i serien, og Kevin Hart er også med i en av rollene.

Les også: HBO starter produksjonen av The Last of Us-serien »

Siste fra forsiden