Borderlands - film

Borderlands-filmen har fått dato

Samtidig påpeker sjefen for The Last of Us-serien at han ikke har noe med filmen å gjøre.

Lionhead Studios

Borderlands-filmen vi først hørte om i 2020 har omsider fått dato. Det blir riktignok enda en liten stund å vente, da kinopremieren er satt til 9. august neste år.

Bekreftelsen kom på Twitter via den offisielle Borderlands-kontoen, som også minner om rollelisten som blant annet består av Cate Blanchett som Lilith, Kevin Hart som Roland, Jack Black som Claptrap og Jamie Lee Curtis som Tannis.

Datokunngjøringen kommer to år etter at innspillingen opprinnelig var fullført. Filmen skal imidlertid ha støtt på problemer, og Gamespot meldte tidligere i år at Deadpool-regissør Tim Miller ble hentet inn for å spille inn en rekke nye scener.

Skrekkfilmveteranen Eli Roth er for øvrig fortsatt oppført som regissør.

Videre påpekte Craig Mazin, som sto bak TV-seriene The Last of Us og Chernobyl, denne uka at han ikke lenger er involvert i Borderlands-filmen. Mazin ble avduket som manusforfatter i 2020, men forteller til Variety at det ikke lenger stemmer. Han avviste også rykter om at han har forsøkt å skjule sin involvering bak pseudonymet Joe Crombie.

– Jeg er ikke en kreditert forfatter på filmen, så jeg har ikke noen form for forfatterskap på Borderlands. Jeg så reportasjen om pseudonymet, som er feil. Jeg har ikke brukt noe pseudonym. Hvis navnet det er snakk om faktisk er et pseudonym, kan jeg bare si at det ikke er mitt.

LES OGSÅ: Historiesjefen for Fable har forlatt Playground – lover at spillet fortsatt er i gode hender »

Siste fra forsiden