Borderlands-film

Skrekkfilmregissør skal lage Borderlands-film

Eli Roth skal filmatisere spillserien.

Gearbox/Twitter

Stadig flere spillserier finner veien til filmlerret, og nestemann ut er en film basert på den viltre skytespillserien Borderlands – et prosjekt som først ble kunngjort for lenge siden, men som nå har fått en viktig oppdatering.

Som Game Informer rapporterer har Borderlands-filmen nå fått regissør. Mannen som får oppdraget er Eli Roth, som er mest kjent for skrekkfilmserien Hostel og Cabin Fever.

Både Gearbox-sjefen Randy Pitchford og Eli Roth selv kunngjorde det nyeste medlemmet i teamet på sine Twitter-kontoer. Pitchford er produsent for filmprosjektet, og manusforfatteren er Craig Mazin, som tidligere har skrevet manuset til HBO-serien Chernobyl.

Starte produksjonen i år

– Jeg er så begeistret over å dykke ned i Borderlands-verdenen og kunne ikke gjort det med et bedre manus, produksjonsteam og studio. [...] Jeg ser frem til å bringe min egen energi, ideer og visjoner til den ville, morsomme og endeløst kreative verdenen i spillet, sa Roth i en uttalelse.

Det er filmstudioet Lionsgate som skal produsere filmen, et studio Roth allerede har jobbet med opptil flere ganger tidligere. Lionsgate kunngjorde Borlderlands-filmen i 2015, så prosjektet har altså vært under utvikling en god stund allerede.

Filmingen skal begynne senere i år, så det er nok ennå en stund til vi får se filmen på kino. Detaljer omkring handling og skuespillere er heller ikke kjent på nåværende tidspunkt, men i likhet med spillene kan vi nok vente oss en original affære.

Les også: Diablo og Overwatch kan få sine egne TV-serier »

Siste fra forsiden