Diablo og Overwatch - TV

Diablo og Overwatch kan få sine egne TV-serier

Det ifølge Blizzards leder for film og TV.

Blizzard

Blizzard har i mange år fått skryt for sin evne til å snekre sammen solide filmsekvenser. Utallige fans har oppfordret selskapet til å lage TV-serier eller filmer i samme tråd, og nå kan det se ut som noe er i gjære.

Lager TV av Diablo og Overwatch

Som blant annet Gamespot oppdaget denne uken hinter Blizzards lederfor film og TV – Nick van Dyk – om TV-planer for både Diablo og Overwatch. Ingen ting er offisielt bekreftet, men ifølge van Dyks nylig oppdaterte LinkedIn-profil er arbeidet med begge seriene bare så vidt begynt.

Overwatch-gjengen kan dukke opp på TV-skjermer.
Blizzard

Diablo-prosjektet beskrives som en animeserie, trolig på linje med Castlevania-serien som debuterte på Netflix i 2017. Van Dyk forteller at serien er i førproduksjonsfasen og at den endelige serien skal distribueres over hele verden – også denne via Netflix.

Hva Overwatch-serien angår er det imidlertid langt færre detaljer å spore. Denne skal filmpresidenten kun ha vært med å utvikle, før serien ble solgt – tilsynelatende til en ukjent tredjepart.

Fra tidligere vet vi at Blizzard jobber med både Diablo IV og Overwatch 2. Det er dermed ikke utenkelig at TV-seriene dukker opp ved siden av, men foreløpig blir det kun spekulering.

The Witcher har bevist at TV-serier er god butikk.
Netflix-serien om Geralt gjorde The Witcher 3-spillet populært igjen »

Siste fra forsiden