Fable - Playground Games

Historiesjefen for Fable har forlatt Playground – lover at spillet fortsatt er i gode hender

Microsoft

Et drøyt år etter at Anna Megill tok over som «narrative lead» for det nye Fable-spillet fra Playground Games, takker hun for seg.

– Å jobbe med Fable har vært en drøm som gikk i oppfyllelse for meg, og det er vanskelig å forlate det. Men Playground har samlet et kjempedyktig team, så jeg vet at spillet er i gode hender. Jeg er spent på hva som kommer – både for dem og for meg, skrev hun på Twitter.

I kjølvannet av kunngjøringen har mange lurt på om prosjektet har støtt på problemer. Ifølge Megill selv er det hele imidlertid veldig udramatisk.

– Noen folk har vært litt tullete, så la meg være helt klar: Jeg nådde et godt sted å hoppe av prosjektet, så jeg gjorde det. Jeg har også bestemt meg for å ta en liten pause før jeg går i gang med min neste jobb. Det er alt. Jeg har kun forkjærlighet og respekt for Playground og mine kollegaer der, forklarte Megill.

Megill jobbet også som historiesjef for Avatar: Frontiers of Pandora – der hun for øvrig også har slutt. Ubisoft-spillet skal etter planen skal lanseres i desember. Hun var også sentral i arbeidet med historie på både Control hos Remedy og Dishonored: Death of the Outsider hos Arkane.

Se den nyeste traileren for Fable.

Hva Fable angår dukket spillet omsider opp igjen i sommer, tre år etter den offisielle kunngjøringen. Den nyeste traileren hintet om sverdkamp, monstre og grønnkledde landskap, samt et fokus på humoren som Fable-serien er kjent for.

Skikkelige detaljer er det riktignok fortsatt tynt med. Playground-eier Microsoft har ikke sagt noe om når Fable skal lanseres eller hvilken historie spillet tar for seg.

LES OGSÅ: The Last of Us Part III-detaljer tilsynelatende avslørt i ny lekkasje »

Siste fra forsiden