The Last of Us Part III - lekkasje

The Last of Us Part III-detaljer tilsynelatende avslørt i ny lekkasje

Hinter om flere nye figurer og mer Ellie.

Naughty Dog

Tre år etter lanseringen av The Last of Us Part II har Naughty Dog enda ikke bekreftet om det kommer noen oppfølger. Et par ivrige sjeler – som tidligere har gjort seg bemerket for Marvel-lekkasjer – hevder imidlertid å ha fått tak i detaljer om spillet.

Daniel Richtman, også kjent som «DanielRPK», påstår på sin Patreon-side (via Eurogamer) at deler av historien vil ta for seg en ny gruppe med figurer. Lucas, Mason, Val, Ezra og Gracie bor i utkanten av en postapokalyptisk by, der de har et herskapshus som sin base.

Ellie får en like stor rolle som i The Last of Us Part II, ifølge lekkasjen.
Espen Jansen/Gamer.no

Ifølge Richtman har Naughty Dog enda ikke landet på skuespillere for disse rollene. Hvorvidt noen av de nye figurene blir spillbare er heller ikke klart.

Hva seriens eksisterende figurer angår melder Twitter-bruker «ViewerAnon» at Ellie er tilbake og blir «minst like viktig» som hun var i The Last of Us Part II. «ViewerAnon» hevder videre at innspilling for spillet skal begynne før utgangen av året.

Studiosjef Neil Druckmann har tidligere sagt at han har planen klar for et nytt The Last of Us-spill. Han har også bekreftet at utvikleren er i gang med sitt neste prosjekt, men ville den gang ikke avsløre hvilket spill det var snakk om.

Naughty Dog har foreløpig ikke kommentert ryktene.

LES OGSÅ: The Last of Us-flerspillerspillet er utsatt og har visstnok støtt på problemer »

Siste fra forsiden