Fable

Nytt Fable-spill er på vei

Kommer til Xbox Series X og PC.

I forkant av torsdagens Xbox Series X-presentasjon gikk det mange rykter om et nytt spill i Fable-serien. Nå er det offisielt, og neste spill i rekken er på vei.

«Kvekk.».
Microsoft

Som ryktene hevdet er det Forza Horizon-studioet Playground Games som står for utviklingen av det som – ifølge spillets beskrivelse – blir «en ny begynnelse for den legendariske serien».

Foreløpig vet vi lite om hva dette nye Fable går ut på, men Microsoft disket i det minste opp med en første sniktitt på spillet. I traileren – som du kan se over – får vi følge en liten fe på magisk ferd gjennom en mystisk skog. Det hele ender dessverre ganske så uheldig for skapningen, men sånn er livet.

Det har blitt ti år siden sist vi fikk et hovedspill i Fable-serien, nemlig Fable III. Det siste tiåret har riktignok servert ett og annet sidesprang, men i 2016 virket å være slutten på visa da Microsoft la ned utvikler Lionhead Studios og kansellerte Fable Legends.

Nå kan fans glede seg igjen, men hvor lang ventetiden blir denne gangen er uvisst. Nye Fable kommer både til Xbox Series X og PC. En slippdato er ikke satt.

LES OGSÅ: Forza Motorsport på Xbox Series X markerer en ny start for serien »

Siste fra forsiden