Bethesda - Indiana Jones

Todd Howard har prøvd å lage Indiana Jones-spill i over ti år

– Jeg gikk til George Lucas med ideen i 2009.

Illustrasjonsbilde fra Indiana Jones Fate of Atlantis.
LucasArts

Det var i januar i år at Bethesda kunngjorde et nytt Indiana Jones-spill. Prosjektet ledes av Elder Scrolls-sjef Todd Howard, som nå kan røpe at han har prøvd å få til spillet i over et tiår.

Bethesda har foreløpig ikke avslørt mye om det kommende Indiana Jones-spillet.
Bethesda

I et intervju med The Telegraph forklarte Howard at han først gikk til George Lucas med ideen i 2009. Lucas var tilsynelatende interessert, og Howard har prøvd å finne en måte å lage spillet siden den gang.

– Jeg er veldig glad i Indiana Jones, men trodde aldri jeg skulle få muligheten til å lage et spill, sa Howard.

– Teamet gjør en fenomenal jobb

Selve utviklingsarbeidet skal utføres av MachineGames, det svenske studioet bak de nyeste Wolfenstein-spillene. Howard forteller at han er storfornøyd med jobben som er gjort så langt, og gleder seg til å vise mer.

– Dere får høre mer om spillet i fremtiden, men teamet hos MachineGames er det beste teamet i verden til å få til dette og de gjør en fenomenal jobb. […] Da jeg begynte å snakke med dem skjønte jeg at de passet bra for jobben. Og så fikk vi muligheten til å snakke med Lucas og Disney om det, og de var kjempespente, sa Howard.

Indiana Jones-spillet skal fortelle en original historie, og er altså ikke basert direkte på noen av filmene. Ellers har Bethesda sagt lite om prosjektet, og under kunngjøringen i januar sa utvikleren at det ville bli en stund før nye detaljer kunne avsløres.

LES OGSÅ: The Elder Scrolls VI er bare i designfasen ennå »

Siste fra forsiden