Bethesda - Pete Hines

Bethesda-topp Pete Hines pensjonerer seg etter 24 år hos selskapet

Bethesda

Etter 24 år hos Bethesda har Pete Hines offisielt lagt karrieren på hylla. Det melder bransjeveteranen selv på X (tidligere Twitter).

I sin uttalelse forteller Hines, som det siste året har fungert som utgiversjef for Bethesda, at tiden var inne for noe nytt. Han pensjonerer seg, og tar fatt på det han kaller et «spennende nytt kapittel i livet».

– Dette var ikke en beslutning jeg tok enkelt eller raskt, men etter en fantastisk karriere, som kulminerte i den utrolige lanseringen av Starfield, føles det som om tiden er inne, skrev Hines.

Hines avsluttet Bethesda-karrieren med lanseringen av Starfield.
Bethesda Softworks

Bethesda fulgte opp med en egen uttalelse, der selskapet takket Hines for lang og tro tjeneste.

– Petes offentlige tilstedeværelse var bare en liten del av hans rolle hos Bethesda, selv om måten han representerte oss ble videreført gjennom verdiene han brakte med seg hit: autentisitet, integritet og lidenskap. Hans bidrag har vært svært viktige i å bygge Bethesda og dets studiofamilie opp til den organisasjonen i verdensklasse den er i dag. Hans visjon hjalp oss å drive oss fremover og hans harde arbeid inspirerte oss. […] Vi vil savne deg, Pete.

Hines begynte jobben hos Bethesda i 1999, som sjef for global markedsføring og kommunikasjon. Oppigjennom årene har han vært selskapets ansikt utad ved flere store anledninger, som for eksempel E3, og har – sammen med Todd Howard – blitt en av selskapets mest profilerte figurer.

– Å jobbe med de fantastiske folkene, teamene og studioene hos Bethesda har vært den beste opplevelsen i livet mitt. Jeg er utrolig stolt over alt vi har gjort sammen, og jeg er kjempespent på å se de utrolige tingene dere skaper fremover.

LES OGSÅ: Utvikling av The Elder Scrolls VI er offisielt i gang »

Siste fra forsiden