Titanfall Legends

EA skal ha kansellert enspillerprosjekt satt i samme univers som Apex Legends og Titanfall

Illustrasjonsbilde fra Titanfall 2.
EA

Electronic Arts har angivelig gitt opp utvikling av spillet med kodenavn Titanfall Legends. Det melder Bloomberg denne uka.

Kilder som har snakket med nettstedet forteller at Titanfall Legends, eller TFL, ble utviklet som et enspillerspill. Stort mer enn det ble ikke avslørt, men som navnet tilsier var spillet satt i samme univers som Titanfall og Apex Legends.

Utviklingen ble visstnok ledet av Mohammed Alavi – en Infinity Ward- og Respawn-veteran med erfaring fra Call of Duty og Titanfall. Alavi forlot Respawn i 2022, og etterlot Titanfall Legends til et team på omtrent 50 utviklere.

Etter det Bloomberg erfarer vil utviklerne flyttes over til andre stillinger i Respawn, der det lar seg gjøre. De som ikke får plass vil permitteres.

Nyheten kommer dagen etter at EA offisielt kunngjorde slutten for Apex Legends Mobile, bare åtte måneder etter mobilversjonens lansering. Spillet holder det gående frem til 1. mai, og så er det over og ut.

Videre har utgiveren kansellert det planlagte Battlefield Mobile, skriver VentureBeat. Utviklerstudioet Industrial Toys, som hadde ansvar for å bringe Battlefield til telefoner, ble også lagt ned.

LES OGSÅ: Star Wars Jedi: Survivor utsatt »

Siste fra forsiden