Star Wars Jedi: Survivor - utsatt

Star Wars Jedi: Survivor utsatt

Respawn trenger mer tid for å gjøre klart oppfølgerspillet.

EA

Fortsettelsen på eventyret om Cal Kestis og robotkompisen BD-1 blir likevel ikke klart til lansering 17. mars. Respawn Entertainment trenger mer tid til å få ferdig spillet, og Star Wars Jedi: Survivor kommer nå først 28. april.

Respawn trenger mer tid.
EA

I en melding på spillets nettsider forklarer spillsjef Stig Asmussen at det kun gjenstår polering og fiksing av feil før spillet er ferdig. For å sørge for at denne jobben blir gjort så grundig som mulig, ble det altså nødvendig med mer tid.

– Jedi: Survivor er et direkte svar på tilbakemeldinger fra våre spillere, som leverer vidstrakte områder å utforske, et videreutviklet kampsystem og manøvrering og selvfølgelig fortsettelsen på Cal og BDs historie. […] For å sørge for at teamet når kvalitetsnivået som forventes av Respawn, å gi teamet tiden det trenger og levere den strøkne opplevelsen som fans fortjener, har vi lagt til seks viktige uker på utviklingstiden.

Star Wars Jedi: Survivor ble opprinnelig avduket våren 2022. Spillet bygger videre på forgjengeren Jedi: Fallen Order, og lover hopp og sprett, skyting, kamp med lyssabler og en historie som blir mørkere enn sist.

Spillet fikk sin første skikkelige trailer under The Game Awards forrige måned. Denne kan du se her. Jedi: Survivor kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S, og blir altså tilgjengelig 28. april.

LES OGSÅ: Star Wars-spillet til Ubisoft forventes i løpet av 2023 »

Siste fra forsiden